Szerző Téma: Fejtető zsibbadása  (Olvasták 27596 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Fejtető zsibbadása
« Dátum: 2013. Szeptember 14. - 22:24:26 »
Kedves GNM!

Elképzelhető, hogy nem jó helyre írok, mert a korábbi kérdésemre nem kaptam még választ.

A jobb kéz zsibbadása éjszaka (előző kérdésem) óta sikerült más panaszt is összeszednem. A GNM alaptréninget elvégeztem, más diagnózisról már konzulenssel is beszéltem és azt hittem, hogy már kigyógyultam a hypochondriából. Tévedtem.
45 éves jobb kezes nő vagyok. 1,5 éve elhunyt a férjem daganatos betegségben és én utána mindent beképzeltem magamnak is, amit az ő betegeskedése alatt tapasztaltunk. Nem kívánom senkinek.
A legújabb panaszom: a fejem zsibbad, esetleg az arcom is. Kiséri egy kis émelygés és pillanatnyi szédülés is. Olyankor megijjedek, beveszek egy xanaxot és elmúlik. Ha rágondolok rögtön előtudom idézni a tünetet. Ha orvoshoz mennék biztos CT-re küldene.(azt is tudom, hogy milyen diagnózist állítana föl). Nem akarok jobban megrémülni. (munkahelyi problémám van)ha ebből kilehet indulni.  Segítséget szeretnék kérni, amíg jobban bele nem hajszolom magam a félelembe. (arra is gondolok, hogy gyengültek a szemeim és az is okozhatja).

Nagyon-nagyon köszönöm!

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #1 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 23:54:16 »
      Szia Ildikó!

      Én csak annyiban segítek, hogy a saját megtapasztalásom szerint elmondom, hogy a gondolatainkkal teremtünk, akkor is, ha az eredményt nem szeretnénk.. Ezért vigyázz, hogy mire gondolsz tartósan. Lehet, hogy ez nem új a számodra, csak éppen nem tudsz ellene tenni?

       Egy GNM-es barátunk ezt a szlogent használja efféle esetekben:  ...Hát kell ez nekem?... Úgy van ez részletesebben kifejtve, hogy van ez a régi bölcs-mondás, miszerint "Amitől félsz, az bekövetkezik." Lehet itt használni a rokonértelmű szavakat is: 'ami nyugtalanít', 'amin rágódsz', 'amin drámázol', az a kellemetlenség bekövetkezik, sőt kitartó ráhangolódással kellemes érzeteket is lehet teremteni. Na ezekkel kapcsolatban kell feltenni a kérdést magunknak, hogy 'Kell ez nekem?' Mármint a bekövetkező kellemetlenség (vagy kellemesség).

       A válasz előtt ajánlatos valóban megvizsgálni, hogy tényleg, kell-e az nekem. Mert előfordulhat, hogy valami előny is származhat a testi bajokból. Egy kis törődés kiharcolása általuk például.  Netán a xanax bevétele által keltett kellemes érzés elérése? Egy kis önvizsgálat sosem árthat. Aztán az önvizsgálat eredményétől függően már könnyebb lesz dönteni, valóban kell-e az nekem, ami a teremtésemmel várhatóan bekövetkezik, mint kellemetlenség, vagy a gyógyszer által okozott kellemes érzés kell?

       A xanax alkalmazását helytelenítem. Véleményem szerint az egy legális kábítószer. Lehetséges, hogy a képzelt betegségeket is az okozza, talán a tüneteltüntetésben rejlő kellemes érzet általi függés áll a képzelt betegségek hátterében is (?).

       A GNM a természetes folyamatokat feltáró tudomány. Mint a tanfolyamon is hallhattad, a GNM által felfedezett törvényszerűségek nem érvényesek Baleset, Mérgezés, Sugárzás, Kifejlődési rendellenesség esetén. A gyógyszerszedés ebből a szempontból mérgezésnek minősül.

       Talán térjünk vissza a dolog további GNM szerinti vizsgálatára, miután a xanaxtól sikerült mentessé tenni magadat.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #2 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 19:56:12 »
Kedves János!

Köszönöm a válaszodat.
Egyetértek azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A mai napon már nem vettem be a xanaxot. Korábban sem szedtem sokat belőle, max. reggel egy felet, esetleg délután is egy felet. Tényleg úgy van, ahogy írtad, jól eső érzés megszabadulni a rossz gondolatoktól, a feszültségoldó hatására. Április óta nem volt rá szükségem. Két-három hete vannak a tüneteim. Őszintén megvallva, így tudom tesztelni, hogy psychés eredetű-e a problémám, mert ha nem az lenne, akkor nem múlna el. A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató. Mit tegyek? Sinen vagyok? EPK-ban vagyok? MU-ban vagyok? Vagy hol vagyok?  :'(  Mi lehet a konfliktus?

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #3 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 22:25:05 »
    A szédülés a belső fülben található egyensúly-szerv elváltozása esetén lép fel. Hosszantartó, vagy rövid szédülés esetén is erre a különprogramra kell előszöris gondolni.  Az alaptanfolyamon gondolom szó volt a belső fül különprogramját kiváltó konfliktusokról.
Annak alapján, kérlek oszd meg velünk, hogy mi lehetett nálad a konfliktus.

    Rövid, átmeneti szédelgések esetén az a valószínű, hogy egy már lezajlott, végetért (és akár eredetileg is rövid idejű) belső-fül különprogram sínre kerülés folytán ismét aktivizálódik rövid időre. Az eredeti konfliktus ismeretében fel kell deríteni a sineket és feloldani őket az idejét-múltságuknak a tudatosításával.

     A gyógyszereknek is előfordul szédülést okozó mellékhatása (mérgezés), ezért kértem, hogy iktasd ki ezt a lehetőséget. És ennek a biztonságos múlásához azért több napot kellene adni.

     " A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató." Tudni kell, hogy a nyugtalankodás, a többi feltételnek a megléte esetén, okozza a szervi elváltozást, illetve tartja aktívan, ezért ahhoz, hogy elmúljon egy tünet, a nyugtalankodást a tünettel kapcsolatban, lehetőleg hamar abba kell hagyni.

       A fentieken túl most ajánlok neked egy univerzálisan használható konfliktusoldó (nyugtató) módszert: Ho'oponopó
Ez egy általam is gyakorolt hatékony módszer. Az interneten számos helyen utánanézhetsz. A legjobb Joe Vitale amerikai szerző rövid könyvét elolvasni a módszerről. Most hirtelen csak a magyar nyelvű ho'oponoponó weblapot tudom indulásnak ide tenni: www.hooponoponoway.hu , és elővarázsoltam Joe Vitale írásának a letöltésére való linket: http://data.hu/get/4351114/Joe_Vitale-Hoponopono.pdf

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #4 Dátum: 2013. Szeptember 22. - 13:00:57 »
Köszönöm szépen a választ!

A belső fül külön programjáról szinte semmit nem tudtam eddig. A fórumon találtam ezzel kapcsolatos kérdést és választ. Nem igazán tudom beazonosítani.

Az "agydaganat" témakört tanulmányoztam.(ez a vesszőparipám sajnos) :-[

 A jobb halántékom és a jobb szemem homlok fölötti részen, egészen a fejtetőig érzem az állandó furcsa zsibbadásszerű tünetet. Itt lenne az agyi lézió esetleg? :-[
Már 3 esetben elég kemény rosszulléttel párosult. (szédülés, arc és száj, jobb kéz zsibbadás, viszketegség, egy kis émelygés).

A lelki problémám a következő: A munkahelyemen egy kolléganővel függ össze, aki a hierarchiában fölöttem áll. Egész munkaidőt együtt töltjük. Szeretnék tőle elhatárolódni, mert gonoszkodik, becsap, rászed, átvág, ki akar használni. Mivel ezek a dolgok mindennaposak állandóan ki-be kapcsolgatok. Tehetetlenséget érzek. 3 év múlva megy nyugdíjba és azt várom nagyon.  ::)

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #5 Dátum: 2013. Október 03. - 11:18:15 »
      Üdv Ildikó!

      Meglehetős fejtörést okozott nekem ez a jelenségegyüttes. Mára a következő kristályosodott ki bennem:

      Valószínüleg a munkahelyi konfliktus miatt egyszerre fut két különprogram. 1.: A belső fül különprogramja, amely az ... ezt a főnöki zsarnokságot nem akarom hallani, hallgatni ... tartalmú érzelmi megrázkódtatás által lesz rendszeresen visszaeső jelleggel aktív. 2.: Az arc mimikai izmainak (harántcsikolt izmok) különprogramja melyet úgynevezett szembesülési konfliktus okoz ilyesmi tartalommal: ...nem akarok szembesülni ezekkel a zsarnoki megnyílvánulásokkal... , szintén visszaeső jelleggel.

A harántcsikolt izmok akaratlagos mozgatásának szervi elváltozási különprogramjának első, aktív szakaszában az érintett izmok részleges bénulása a kísérő tünet. Normális esetben ugye nem bénul, hanem akaratlagosan, mimikai izmainkkal valamilyen "arcot vágunk" a jelenségekre reagálva. A mimikai izmokhoz hozzátartozik az arc és környékének izmai, ide beletartozik egészen a fejbőr hajas része alatti izomzat is. A konfliktusfeloldás után a bénulás eltart az epikrízisig, melyben a bénult izomrészek elvágott idegszálainak (agyi vezérlés által) ún. újrabekábelezése történik, melynek során tapasztalható a zsibbadás, bizsergés, izomrángás. A különprogram visszaeső jellegéből fakadóan szinte állandósulhat a zsibbadás. Ezt a fajta, bénultsággal párosuló zsibbadást nevezi a hagyományos orvoslás más, kiterjedt harántcsikolt izomcsoportok esetében Parkinson kórnak.

     A dolgokkal való tisztába jövés fél siker. Ezekután már nem kell félni bizonytalan eredetű , nem behatárolt, rejtélyes okoktól. A konfliktus tartós feloldása után a kellemetlen tünetek el fognak múlni.

     A kérdésedre válaszolva: tehát a zsibbadás nem az agyi léziónak (az orvostudomány által helytelenül agydaganatnak) az érzete.

     A tünetek jobboldali elhelyezkedése a partnervonatkozás miatt azt jelzi, hogy biológiailag jobboldalas (jobbkezes) vagy, mint ahogy írtad is.

     A mimikai (harántcskolt) izmoknak a különprogramjáról van itt a fórumon már beszélgetés. Igyekszem majd megkeresni, esetleg a 'szembesülés' , vagy a 'harántcsikolt izomszövetek' szóval elkezdheted megkeresni.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #6 Dátum: 2013. Október 09. - 20:02:49 »
Üdvözöllek János!

Nagyon köszönöm a választ.

Minden stimmel. Esetleg az alkalmanként előforduló émelygést nem értem.  :-\

bahTM

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 35
Hobby
« Válasz #7 Dátum: 2020. Március 25. - 18:11:22 »
If you search to something intriguing, hamper this gone away from
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://swiftimpexpk.com/2020/03/14/the-best-way-to-be-able-to-choose-casino-games/

AngellaMeageTQ

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 60
"Чёрная касса" в цифровом формате
« Válasz #8 Dátum: 2020. Május 27. - 20:22:54 »
Ещё в старые добрые времена при СССР люди играли в "Чёрную кассу" в трудовых коллективах.  "Чёрной кассой" называли сумму, которую коллеги на работе каждую зарплату собирали со всех, скажем, по одному  рублю, а кто-то один из них в порядке очереди получал кругленькую сумму. И это была не пирамида а вполне справедливая система, что то в виде 13-й зарплаты. В нашей системе речь идёт практически о том же  но только на более современном уровне, благодаря общему техническому прогрессу и цифровых технологий.
Предлагаем ознакомиться с системой настоящего заработка в интернете, где нет ни пирамид ни матриц а только живая очередь на получения огромных доходов от всего сообщества, которые идут в наш цифровой микро бизнес...Продолжение читайте на сайте
 

 
 
Главная STACROSS
Маркетинг SYNHROS
Партнёрский сайт SYNHROS
Маркетинг STACROSS
Главная SYNHROS

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 21940
resume management consulting firm
« Válasz #9 Dátum: 2020. Július 16. - 00:40:49 »
Jonah West from Hillsboro was looking for resume management consulting firm
 
Misael Page found the answer to a search query resume management consulting firm
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample cover letter for nbc page program
social isolation essay
resume posting sites usa
steps for researching a paper
sample resume of supervisor
sample resume library director
sample resume emergency room clerk
small essay on water cycle
score of 8 on sat essay
sonny blues research paper
sample of article review
term paper store com
sample resume printouts
sample of college application resume
sold essay
steps to write a speech
sample resume for cna job
resume seomarafon ru
speech writers website gb
thesis child themes wordpress
should drug be legalized essay
thesis bibtex entry
summary of qualifications to put on resume
scholarly essay rocking horse winner
software piracy essay
strategy thesis
secondary school math teacher resume
resume relevant experience section
sample of cover letter for mba freshers
self assigned ip address mac fix
synonyms for resume
thesis of some computer science student
suicide thesis statements
score essays from home pearson
sample infantry resume
system resume black screen
the cage studio recording business plan
sample essay computer advantage disadvantage
technology paper
thesis of f scott fitzgerald
sample resume for experienced assistant professor in computer science
roofing contractor resume sample
sample resume for administrator jobs
speech writers service uk
resume samples teachers special education
sample resume for dental school application
steps to writing a good analysis essay
television and propaganda essay
special education master39s thesis topics
systems administrator cover letter
resume templates for licensed practical nurse
shortest doctoral thesis
sample of a students first resume
satirical essays on gun control
sites for essays in english
resume samples for warehouse experience
six sigma dissertation proposal
royal tenenbaums essay
sample life plan essays
review of existing literature
resume tim keller security
sample cover letter for applying for a job
sample cover letter for summer camp counselor position
resume printables
term paper on information
sample resume it security
resume using bullet points
rubric evaluation essay
sample essays for teaching abroad
scholarships without essays for high school students
retail business plan structure
texas homework quest
secondary essays for osteopathic schools
 
essay writing service
do my essay
research paper topics
narrative essay topics
 
tesco literature review
study guide questions the great gatsby chapter 1
thesis on the drinking age
running for treasurer essay
sales action verbs for resume writing
the descriptive essay

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 21940
the aviator ocd essays
« Válasz #10 Dátum: 2020. Július 26. - 00:06:11 »
Jarrod Carter from Hampton was looking for the aviator ocd essays
 
Andrew Hart found the answer to a search query the aviator ocd essays
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
short essay on my parents
should children with autistic spectrum disorders be exempted from homework
sample research paper on animal testing
sample of psychology extended essay
sample cover letter utility worker meters
resume objective for internship
thesis on color purple
sample essay for engineering school
security access control resume
the secret life of bees thesis
sample resume for dry cleaners
shukudai homework
resume of rn
resume tips for the self employed
resume sample research and development
short essay planets
student essays cry freedom
short creative writing pieces
sample internship cover letter
resume template chronological order
school essay proofreading for hire usa
thematic essays on belief systems
romeo and juliet topics for essay
tests and essays
the best american essay 2000
sample resume project management engineer
searle intentionality an essay in the philosophy of mind pdf
symbols editing essay
thesis of air pollution
sample essay for ielts general training
sample cover letter for journal manuscript
review of literature examples
resume solutions llc
sample on argumentative essay topic
sample essays about euthanasia
thesis marriage and culture in ghana
suv essay
sample administrative fellowhip cover letter
sample band press kit cover letter
senior planner resume
school psychologist intern resume
sample book report in filipino for elementary
st anselm ontological argument essay
resume of customer service manager
the sun also rises essays
thesis on academic stress
scholarship proofreading site gb
scholarship writers sites usa
texas essay
technical trainer resume format
sample teller resume bank
rhetorical analysis essay writing sites gb
teenage job resume template
sample of how to write a lab report
resume writing how many years of work experience
resume vb sql
sample dissertation masters degree
survival in a desert essay
school essay writers website us
say email body resume
sample resume for college business professor
term paper writers services uk
steps to take prior to writing an effective persuasive essay
samsung marketing strategy essays
should college athletes be paid persuasive essay
should college athletes get paid research paper
sample resume cover letters for management
 
essay writing service
expository essay topics
assignment help
write my essay
cause and effect essay topics
college essay help
 
sample resume for internship application
the best online essay writing service
seismic interpretation thesis
resume sample for students in college
sample cover letter for aviation management
stanford college admissions essay
thesis in germany
secratary bookkeeper resume
techniques of literary analysis


AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 21940
sample argumentative essay about fat people
« Válasz #12 Dátum: 2020. Augusztus 24. - 07:52:07 »
Rene O'Connor from Long Beach was looking for sample argumentative essay about fat people
 
Darrin Porter found the answer to a search query sample argumentative essay about fat people
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
student resume outline for first job
sap apo dp sample resume
smarthinking essay center
short story writing prompts for high school
saarland university master thesis
sample resume of a news reporter
studies on why homework is good
thesis antithesis examples
sample resume legal advisor
scholary essay color advertising
sample cover letter for submitting poetry
sample resume solutions architect
rubric term paper
sap fi fresher resume sample
samples of abstract in thesis
sample spreadsheet business plan
sociology paper guidelines
small group communication research paper
resume templates cover letter examples
standard resume paper size
semantic thesis
supplier thesis phd university oregon
romeo and juliet conflict essay example
sorority resume
sample resume for housekeeping in hospital
solution homework
thematic essay economic system
structure of a thesis paragraph
robert polito essay shame
schizophrenia beautiful mind essay
text book review
student case study examples
selected poetry by walt whitman literary analysis
thesis of anything but mexican
sample of cover letter for teacher of english
ssmall business plan related 40 txt 40
sample resume for bank jobs with no experience
solve math problems online
sample of resume for demi chef de partie
social studies essay writer websites
scholarship essay ghostwriter service ca
short essay on golden temple
ruth ann daughtry resume etsu
rich get richer poor get poorer essay
teaching how to write a process paragraph
sample field research proposal
sample resume loss prevention specialist
short essay galileo galilei
resume nms calix
sample cover letter for college teaching jobs
resume willing to relocate examples
steve cook business plan
resume servie in memphis tn
seasonal outdoor wook resume 2012
sample cover letter sales executive position
special event security resume
students assignment help
theatre arts resume
sales and inventory system documentation thesis
sample truckdriver resume
sat essay score guide
security cover letter sample
terminator widescreen computer wallpapers skynet
resume of hr generalist
scrivere business plan
sample surveying resume
some people push back ward churchill essay
resume military experience
sample cover letter for store assistant
ristorante business plan
sample resume fashion merchandising
thesis bth se
the glass teat essays of opinion on television
thesis furniture larnaca
six sigma business plan example
sample right of way resume
resume sib exelect ru
sample of master thesis outline
technician resume chemical
steinbeck essays
sample clinical data analyst resume
 
essay writing service
edit my essay
argumentative essay topics
write my essay
essay writing service
expository essay topics
 
sales associate job description resume examples
server trainer resume
save earth pollution essay
resume samples health
sap co pa resume
squeeze page with thesis theme
resume payer sales
sample business plan new zealand