Szerző Téma: Fejtető zsibbadása  (Olvasták 26105 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Fejtető zsibbadása
« Dátum: 2013. Szeptember 14. - 22:24:26 »
Kedves GNM!

Elképzelhető, hogy nem jó helyre írok, mert a korábbi kérdésemre nem kaptam még választ.

A jobb kéz zsibbadása éjszaka (előző kérdésem) óta sikerült más panaszt is összeszednem. A GNM alaptréninget elvégeztem, más diagnózisról már konzulenssel is beszéltem és azt hittem, hogy már kigyógyultam a hypochondriából. Tévedtem.
45 éves jobb kezes nő vagyok. 1,5 éve elhunyt a férjem daganatos betegségben és én utána mindent beképzeltem magamnak is, amit az ő betegeskedése alatt tapasztaltunk. Nem kívánom senkinek.
A legújabb panaszom: a fejem zsibbad, esetleg az arcom is. Kiséri egy kis émelygés és pillanatnyi szédülés is. Olyankor megijjedek, beveszek egy xanaxot és elmúlik. Ha rágondolok rögtön előtudom idézni a tünetet. Ha orvoshoz mennék biztos CT-re küldene.(azt is tudom, hogy milyen diagnózist állítana föl). Nem akarok jobban megrémülni. (munkahelyi problémám van)ha ebből kilehet indulni.  Segítséget szeretnék kérni, amíg jobban bele nem hajszolom magam a félelembe. (arra is gondolok, hogy gyengültek a szemeim és az is okozhatja).

Nagyon-nagyon köszönöm!

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #1 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 23:54:16 »
      Szia Ildikó!

      Én csak annyiban segítek, hogy a saját megtapasztalásom szerint elmondom, hogy a gondolatainkkal teremtünk, akkor is, ha az eredményt nem szeretnénk.. Ezért vigyázz, hogy mire gondolsz tartósan. Lehet, hogy ez nem új a számodra, csak éppen nem tudsz ellene tenni?

       Egy GNM-es barátunk ezt a szlogent használja efféle esetekben:  ...Hát kell ez nekem?... Úgy van ez részletesebben kifejtve, hogy van ez a régi bölcs-mondás, miszerint "Amitől félsz, az bekövetkezik." Lehet itt használni a rokonértelmű szavakat is: 'ami nyugtalanít', 'amin rágódsz', 'amin drámázol', az a kellemetlenség bekövetkezik, sőt kitartó ráhangolódással kellemes érzeteket is lehet teremteni. Na ezekkel kapcsolatban kell feltenni a kérdést magunknak, hogy 'Kell ez nekem?' Mármint a bekövetkező kellemetlenség (vagy kellemesség).

       A válasz előtt ajánlatos valóban megvizsgálni, hogy tényleg, kell-e az nekem. Mert előfordulhat, hogy valami előny is származhat a testi bajokból. Egy kis törődés kiharcolása általuk például.  Netán a xanax bevétele által keltett kellemes érzés elérése? Egy kis önvizsgálat sosem árthat. Aztán az önvizsgálat eredményétől függően már könnyebb lesz dönteni, valóban kell-e az nekem, ami a teremtésemmel várhatóan bekövetkezik, mint kellemetlenség, vagy a gyógyszer által okozott kellemes érzés kell?

       A xanax alkalmazását helytelenítem. Véleményem szerint az egy legális kábítószer. Lehetséges, hogy a képzelt betegségeket is az okozza, talán a tüneteltüntetésben rejlő kellemes érzet általi függés áll a képzelt betegségek hátterében is (?).

       A GNM a természetes folyamatokat feltáró tudomány. Mint a tanfolyamon is hallhattad, a GNM által felfedezett törvényszerűségek nem érvényesek Baleset, Mérgezés, Sugárzás, Kifejlődési rendellenesség esetén. A gyógyszerszedés ebből a szempontból mérgezésnek minősül.

       Talán térjünk vissza a dolog további GNM szerinti vizsgálatára, miután a xanaxtól sikerült mentessé tenni magadat.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #2 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 19:56:12 »
Kedves János!

Köszönöm a válaszodat.
Egyetértek azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A mai napon már nem vettem be a xanaxot. Korábban sem szedtem sokat belőle, max. reggel egy felet, esetleg délután is egy felet. Tényleg úgy van, ahogy írtad, jól eső érzés megszabadulni a rossz gondolatoktól, a feszültségoldó hatására. Április óta nem volt rá szükségem. Két-három hete vannak a tüneteim. Őszintén megvallva, így tudom tesztelni, hogy psychés eredetű-e a problémám, mert ha nem az lenne, akkor nem múlna el. A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató. Mit tegyek? Sinen vagyok? EPK-ban vagyok? MU-ban vagyok? Vagy hol vagyok?  :'(  Mi lehet a konfliktus?

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #3 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 22:25:05 »
    A szédülés a belső fülben található egyensúly-szerv elváltozása esetén lép fel. Hosszantartó, vagy rövid szédülés esetén is erre a különprogramra kell előszöris gondolni.  Az alaptanfolyamon gondolom szó volt a belső fül különprogramját kiváltó konfliktusokról.
Annak alapján, kérlek oszd meg velünk, hogy mi lehetett nálad a konfliktus.

    Rövid, átmeneti szédelgések esetén az a valószínű, hogy egy már lezajlott, végetért (és akár eredetileg is rövid idejű) belső-fül különprogram sínre kerülés folytán ismét aktivizálódik rövid időre. Az eredeti konfliktus ismeretében fel kell deríteni a sineket és feloldani őket az idejét-múltságuknak a tudatosításával.

     A gyógyszereknek is előfordul szédülést okozó mellékhatása (mérgezés), ezért kértem, hogy iktasd ki ezt a lehetőséget. És ennek a biztonságos múlásához azért több napot kellene adni.

     " A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató." Tudni kell, hogy a nyugtalankodás, a többi feltételnek a megléte esetén, okozza a szervi elváltozást, illetve tartja aktívan, ezért ahhoz, hogy elmúljon egy tünet, a nyugtalankodást a tünettel kapcsolatban, lehetőleg hamar abba kell hagyni.

       A fentieken túl most ajánlok neked egy univerzálisan használható konfliktusoldó (nyugtató) módszert: Ho'oponopó
Ez egy általam is gyakorolt hatékony módszer. Az interneten számos helyen utánanézhetsz. A legjobb Joe Vitale amerikai szerző rövid könyvét elolvasni a módszerről. Most hirtelen csak a magyar nyelvű ho'oponoponó weblapot tudom indulásnak ide tenni: www.hooponoponoway.hu , és elővarázsoltam Joe Vitale írásának a letöltésére való linket: http://data.hu/get/4351114/Joe_Vitale-Hoponopono.pdf

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #4 Dátum: 2013. Szeptember 22. - 13:00:57 »
Köszönöm szépen a választ!

A belső fül külön programjáról szinte semmit nem tudtam eddig. A fórumon találtam ezzel kapcsolatos kérdést és választ. Nem igazán tudom beazonosítani.

Az "agydaganat" témakört tanulmányoztam.(ez a vesszőparipám sajnos) :-[

 A jobb halántékom és a jobb szemem homlok fölötti részen, egészen a fejtetőig érzem az állandó furcsa zsibbadásszerű tünetet. Itt lenne az agyi lézió esetleg? :-[
Már 3 esetben elég kemény rosszulléttel párosult. (szédülés, arc és száj, jobb kéz zsibbadás, viszketegség, egy kis émelygés).

A lelki problémám a következő: A munkahelyemen egy kolléganővel függ össze, aki a hierarchiában fölöttem áll. Egész munkaidőt együtt töltjük. Szeretnék tőle elhatárolódni, mert gonoszkodik, becsap, rászed, átvág, ki akar használni. Mivel ezek a dolgok mindennaposak állandóan ki-be kapcsolgatok. Tehetetlenséget érzek. 3 év múlva megy nyugdíjba és azt várom nagyon.  ::)

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #5 Dátum: 2013. Október 03. - 11:18:15 »
      Üdv Ildikó!

      Meglehetős fejtörést okozott nekem ez a jelenségegyüttes. Mára a következő kristályosodott ki bennem:

      Valószínüleg a munkahelyi konfliktus miatt egyszerre fut két különprogram. 1.: A belső fül különprogramja, amely az ... ezt a főnöki zsarnokságot nem akarom hallani, hallgatni ... tartalmú érzelmi megrázkódtatás által lesz rendszeresen visszaeső jelleggel aktív. 2.: Az arc mimikai izmainak (harántcsikolt izmok) különprogramja melyet úgynevezett szembesülési konfliktus okoz ilyesmi tartalommal: ...nem akarok szembesülni ezekkel a zsarnoki megnyílvánulásokkal... , szintén visszaeső jelleggel.

A harántcsikolt izmok akaratlagos mozgatásának szervi elváltozási különprogramjának első, aktív szakaszában az érintett izmok részleges bénulása a kísérő tünet. Normális esetben ugye nem bénul, hanem akaratlagosan, mimikai izmainkkal valamilyen "arcot vágunk" a jelenségekre reagálva. A mimikai izmokhoz hozzátartozik az arc és környékének izmai, ide beletartozik egészen a fejbőr hajas része alatti izomzat is. A konfliktusfeloldás után a bénulás eltart az epikrízisig, melyben a bénult izomrészek elvágott idegszálainak (agyi vezérlés által) ún. újrabekábelezése történik, melynek során tapasztalható a zsibbadás, bizsergés, izomrángás. A különprogram visszaeső jellegéből fakadóan szinte állandósulhat a zsibbadás. Ezt a fajta, bénultsággal párosuló zsibbadást nevezi a hagyományos orvoslás más, kiterjedt harántcsikolt izomcsoportok esetében Parkinson kórnak.

     A dolgokkal való tisztába jövés fél siker. Ezekután már nem kell félni bizonytalan eredetű , nem behatárolt, rejtélyes okoktól. A konfliktus tartós feloldása után a kellemetlen tünetek el fognak múlni.

     A kérdésedre válaszolva: tehát a zsibbadás nem az agyi léziónak (az orvostudomány által helytelenül agydaganatnak) az érzete.

     A tünetek jobboldali elhelyezkedése a partnervonatkozás miatt azt jelzi, hogy biológiailag jobboldalas (jobbkezes) vagy, mint ahogy írtad is.

     A mimikai (harántcskolt) izmoknak a különprogramjáról van itt a fórumon már beszélgetés. Igyekszem majd megkeresni, esetleg a 'szembesülés' , vagy a 'harántcsikolt izomszövetek' szóval elkezdheted megkeresni.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #6 Dátum: 2013. Október 09. - 20:02:49 »
Üdvözöllek János!

Nagyon köszönöm a választ.

Minden stimmel. Esetleg az alkalmanként előforduló émelygést nem értem.  :-\

bahTM

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 35
Hobby
« Válasz #7 Dátum: 2020. Március 25. - 18:11:22 »
If you search to something intriguing, hamper this gone away from
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://swiftimpexpk.com/2020/03/14/the-best-way-to-be-able-to-choose-casino-games/

AngellaMeageTQ

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 15
"Чёрная касса" в цифровом формате
« Válasz #8 Dátum: 2020. Május 27. - 20:22:54 »
Ещё в старые добрые времена при СССР люди играли в "Чёрную кассу" в трудовых коллективах.  "Чёрной кассой" называли сумму, которую коллеги на работе каждую зарплату собирали со всех, скажем, по одному  рублю, а кто-то один из них в порядке очереди получал кругленькую сумму. И это была не пирамида а вполне справедливая система, что то в виде 13-й зарплаты. В нашей системе речь идёт практически о том же  но только на более современном уровне, благодаря общему техническому прогрессу и цифровых технологий.
Предлагаем ознакомиться с системой настоящего заработка в интернете, где нет ни пирамид ни матриц а только живая очередь на получения огромных доходов от всего сообщества, которые идут в наш цифровой микро бизнес...Продолжение читайте на сайте
 

 
 
Главная STACROSS
Маркетинг SYNHROS
Партнёрский сайт SYNHROS
Маркетинг STACROSS
Главная SYNHROS