Szerző Téma: Fejtető zsibbadása  (Olvasták 25120 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Fejtető zsibbadása
« Dátum: 2013. Szeptember 14. - 22:24:26 »
Kedves GNM!

Elképzelhető, hogy nem jó helyre írok, mert a korábbi kérdésemre nem kaptam még választ.

A jobb kéz zsibbadása éjszaka (előző kérdésem) óta sikerült más panaszt is összeszednem. A GNM alaptréninget elvégeztem, más diagnózisról már konzulenssel is beszéltem és azt hittem, hogy már kigyógyultam a hypochondriából. Tévedtem.
45 éves jobb kezes nő vagyok. 1,5 éve elhunyt a férjem daganatos betegségben és én utána mindent beképzeltem magamnak is, amit az ő betegeskedése alatt tapasztaltunk. Nem kívánom senkinek.
A legújabb panaszom: a fejem zsibbad, esetleg az arcom is. Kiséri egy kis émelygés és pillanatnyi szédülés is. Olyankor megijjedek, beveszek egy xanaxot és elmúlik. Ha rágondolok rögtön előtudom idézni a tünetet. Ha orvoshoz mennék biztos CT-re küldene.(azt is tudom, hogy milyen diagnózist állítana föl). Nem akarok jobban megrémülni. (munkahelyi problémám van)ha ebből kilehet indulni.  Segítséget szeretnék kérni, amíg jobban bele nem hajszolom magam a félelembe. (arra is gondolok, hogy gyengültek a szemeim és az is okozhatja).

Nagyon-nagyon köszönöm!

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #1 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 23:54:16 »
      Szia Ildikó!

      Én csak annyiban segítek, hogy a saját megtapasztalásom szerint elmondom, hogy a gondolatainkkal teremtünk, akkor is, ha az eredményt nem szeretnénk.. Ezért vigyázz, hogy mire gondolsz tartósan. Lehet, hogy ez nem új a számodra, csak éppen nem tudsz ellene tenni?

       Egy GNM-es barátunk ezt a szlogent használja efféle esetekben:  ...Hát kell ez nekem?... Úgy van ez részletesebben kifejtve, hogy van ez a régi bölcs-mondás, miszerint "Amitől félsz, az bekövetkezik." Lehet itt használni a rokonértelmű szavakat is: 'ami nyugtalanít', 'amin rágódsz', 'amin drámázol', az a kellemetlenség bekövetkezik, sőt kitartó ráhangolódással kellemes érzeteket is lehet teremteni. Na ezekkel kapcsolatban kell feltenni a kérdést magunknak, hogy 'Kell ez nekem?' Mármint a bekövetkező kellemetlenség (vagy kellemesség).

       A válasz előtt ajánlatos valóban megvizsgálni, hogy tényleg, kell-e az nekem. Mert előfordulhat, hogy valami előny is származhat a testi bajokból. Egy kis törődés kiharcolása általuk például.  Netán a xanax bevétele által keltett kellemes érzés elérése? Egy kis önvizsgálat sosem árthat. Aztán az önvizsgálat eredményétől függően már könnyebb lesz dönteni, valóban kell-e az nekem, ami a teremtésemmel várhatóan bekövetkezik, mint kellemetlenség, vagy a gyógyszer által okozott kellemes érzés kell?

       A xanax alkalmazását helytelenítem. Véleményem szerint az egy legális kábítószer. Lehetséges, hogy a képzelt betegségeket is az okozza, talán a tüneteltüntetésben rejlő kellemes érzet általi függés áll a képzelt betegségek hátterében is (?).

       A GNM a természetes folyamatokat feltáró tudomány. Mint a tanfolyamon is hallhattad, a GNM által felfedezett törvényszerűségek nem érvényesek Baleset, Mérgezés, Sugárzás, Kifejlődési rendellenesség esetén. A gyógyszerszedés ebből a szempontból mérgezésnek minősül.

       Talán térjünk vissza a dolog további GNM szerinti vizsgálatára, miután a xanaxtól sikerült mentessé tenni magadat.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #2 Dátum: 2013. Szeptember 17. - 19:56:12 »
Kedves János!

Köszönöm a válaszodat.
Egyetértek azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A mai napon már nem vettem be a xanaxot. Korábban sem szedtem sokat belőle, max. reggel egy felet, esetleg délután is egy felet. Tényleg úgy van, ahogy írtad, jól eső érzés megszabadulni a rossz gondolatoktól, a feszültségoldó hatására. Április óta nem volt rá szükségem. Két-három hete vannak a tüneteim. Őszintén megvallva, így tudom tesztelni, hogy psychés eredetű-e a problémám, mert ha nem az lenne, akkor nem múlna el. A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató. Mit tegyek? Sinen vagyok? EPK-ban vagyok? MU-ban vagyok? Vagy hol vagyok?  :'(  Mi lehet a konfliktus?

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #3 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 22:25:05 »
    A szédülés a belső fülben található egyensúly-szerv elváltozása esetén lép fel. Hosszantartó, vagy rövid szédülés esetén is erre a különprogramra kell előszöris gondolni.  Az alaptanfolyamon gondolom szó volt a belső fül különprogramját kiváltó konfliktusokról.
Annak alapján, kérlek oszd meg velünk, hogy mi lehetett nálad a konfliktus.

    Rövid, átmeneti szédelgések esetén az a valószínű, hogy egy már lezajlott, végetért (és akár eredetileg is rövid idejű) belső-fül különprogram sínre kerülés folytán ismét aktivizálódik rövid időre. Az eredeti konfliktus ismeretében fel kell deríteni a sineket és feloldani őket az idejét-múltságuknak a tudatosításával.

     A gyógyszereknek is előfordul szédülést okozó mellékhatása (mérgezés), ezért kértem, hogy iktasd ki ezt a lehetőséget. És ennek a biztonságos múlásához azért több napot kellene adni.

     " A szédülés megmaradt, azért ez nem olyan megnyugtató." Tudni kell, hogy a nyugtalankodás, a többi feltételnek a megléte esetén, okozza a szervi elváltozást, illetve tartja aktívan, ezért ahhoz, hogy elmúljon egy tünet, a nyugtalankodást a tünettel kapcsolatban, lehetőleg hamar abba kell hagyni.

       A fentieken túl most ajánlok neked egy univerzálisan használható konfliktusoldó (nyugtató) módszert: Ho'oponopó
Ez egy általam is gyakorolt hatékony módszer. Az interneten számos helyen utánanézhetsz. A legjobb Joe Vitale amerikai szerző rövid könyvét elolvasni a módszerről. Most hirtelen csak a magyar nyelvű ho'oponoponó weblapot tudom indulásnak ide tenni: www.hooponoponoway.hu , és elővarázsoltam Joe Vitale írásának a letöltésére való linket: http://data.hu/get/4351114/Joe_Vitale-Hoponopono.pdf

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #4 Dátum: 2013. Szeptember 22. - 13:00:57 »
Köszönöm szépen a választ!

A belső fül külön programjáról szinte semmit nem tudtam eddig. A fórumon találtam ezzel kapcsolatos kérdést és választ. Nem igazán tudom beazonosítani.

Az "agydaganat" témakört tanulmányoztam.(ez a vesszőparipám sajnos) :-[

 A jobb halántékom és a jobb szemem homlok fölötti részen, egészen a fejtetőig érzem az állandó furcsa zsibbadásszerű tünetet. Itt lenne az agyi lézió esetleg? :-[
Már 3 esetben elég kemény rosszulléttel párosult. (szédülés, arc és száj, jobb kéz zsibbadás, viszketegség, egy kis émelygés).

A lelki problémám a következő: A munkahelyemen egy kolléganővel függ össze, aki a hierarchiában fölöttem áll. Egész munkaidőt együtt töltjük. Szeretnék tőle elhatárolódni, mert gonoszkodik, becsap, rászed, átvág, ki akar használni. Mivel ezek a dolgok mindennaposak állandóan ki-be kapcsolgatok. Tehetetlenséget érzek. 3 év múlva megy nyugdíjba és azt várom nagyon.  ::)

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #5 Dátum: 2013. Október 03. - 11:18:15 »
      Üdv Ildikó!

      Meglehetős fejtörést okozott nekem ez a jelenségegyüttes. Mára a következő kristályosodott ki bennem:

      Valószínüleg a munkahelyi konfliktus miatt egyszerre fut két különprogram. 1.: A belső fül különprogramja, amely az ... ezt a főnöki zsarnokságot nem akarom hallani, hallgatni ... tartalmú érzelmi megrázkódtatás által lesz rendszeresen visszaeső jelleggel aktív. 2.: Az arc mimikai izmainak (harántcsikolt izmok) különprogramja melyet úgynevezett szembesülési konfliktus okoz ilyesmi tartalommal: ...nem akarok szembesülni ezekkel a zsarnoki megnyílvánulásokkal... , szintén visszaeső jelleggel.

A harántcsikolt izmok akaratlagos mozgatásának szervi elváltozási különprogramjának első, aktív szakaszában az érintett izmok részleges bénulása a kísérő tünet. Normális esetben ugye nem bénul, hanem akaratlagosan, mimikai izmainkkal valamilyen "arcot vágunk" a jelenségekre reagálva. A mimikai izmokhoz hozzátartozik az arc és környékének izmai, ide beletartozik egészen a fejbőr hajas része alatti izomzat is. A konfliktusfeloldás után a bénulás eltart az epikrízisig, melyben a bénult izomrészek elvágott idegszálainak (agyi vezérlés által) ún. újrabekábelezése történik, melynek során tapasztalható a zsibbadás, bizsergés, izomrángás. A különprogram visszaeső jellegéből fakadóan szinte állandósulhat a zsibbadás. Ezt a fajta, bénultsággal párosuló zsibbadást nevezi a hagyományos orvoslás más, kiterjedt harántcsikolt izomcsoportok esetében Parkinson kórnak.

     A dolgokkal való tisztába jövés fél siker. Ezekután már nem kell félni bizonytalan eredetű , nem behatárolt, rejtélyes okoktól. A konfliktus tartós feloldása után a kellemetlen tünetek el fognak múlni.

     A kérdésedre válaszolva: tehát a zsibbadás nem az agyi léziónak (az orvostudomány által helytelenül agydaganatnak) az érzete.

     A tünetek jobboldali elhelyezkedése a partnervonatkozás miatt azt jelzi, hogy biológiailag jobboldalas (jobbkezes) vagy, mint ahogy írtad is.

     A mimikai (harántcskolt) izmoknak a különprogramjáról van itt a fórumon már beszélgetés. Igyekszem majd megkeresni, esetleg a 'szembesülés' , vagy a 'harántcsikolt izomszövetek' szóval elkezdheted megkeresni.

Ildikóka

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:Fejtető zsibbadása
« Válasz #6 Dátum: 2013. Október 09. - 20:02:49 »
Üdvözöllek János!

Nagyon köszönöm a választ.

Minden stimmel. Esetleg az alkalmanként előforduló émelygést nem értem.  :-\

DavinMusCC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9233
custom dissertation results ghostwriter websites us
« Válasz #7 Dátum: 2020. Január 20. - 21:44:32 »
Benny Collins from Mountain View was looking for custom dissertation results ghostwriter websites us
 
Freddie Berry found the answer to a search query custom dissertation results ghostwriter websites us
 
 
 

 
write my paper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
custom dissertation results ghostwriter websites us
custom dissertation results ghostwriter websites usa
custom dissertation results ghostwriters for hire
custom dissertation results ghostwriters for hire au
custom dissertation results ghostwriters for hire ca
custom dissertation results ghostwriters for hire for college
custom dissertation results ghostwriters for hire for masters
custom dissertation results ghostwriters for hire for mba
custom dissertation results ghostwriters for hire for phd
custom dissertation results ghostwriters for hire for school
custom dissertation results ghostwriters for hire for university
custom dissertation results ghostwriters for hire gb
custom dissertation results ghostwriters for hire online
custom dissertation results ghostwriters for hire uk
custom dissertation results ghostwriters for hire us
custom dissertation results ghostwriters for hire usa
custom dissertation results ghostwriters service
custom dissertation results ghostwriters service au
custom dissertation results ghostwriters service ca
custom dissertation results ghostwriters service for college
custom dissertation results ghostwriters service for masters
custom dissertation results ghostwriters service for mba
custom dissertation results ghostwriters service for phd
custom dissertation results ghostwriters service for school
custom dissertation results ghostwriters service for university
custom dissertation results ghostwriters service gb
custom dissertation results ghostwriters service online
custom dissertation results ghostwriters service uk
custom dissertation results ghostwriters service us
custom dissertation results ghostwriters service usa
custom dissertation results ghostwriters services
custom dissertation results ghostwriters services au
custom dissertation results ghostwriters services ca
custom dissertation results ghostwriters services for college
custom dissertation results ghostwriters services for masters
custom dissertation results ghostwriters services for mba
custom dissertation results ghostwriters services for phd
custom dissertation results ghostwriters services for school
custom dissertation results ghostwriters services for university
custom dissertation results ghostwriters services gb
custom dissertation results ghostwriters services online
custom dissertation results ghostwriters services uk
custom dissertation results ghostwriters services us
custom dissertation results ghostwriters services usa
custom dissertation results ghostwriters site
custom dissertation results ghostwriters site au
custom dissertation results ghostwriters site ca
custom dissertation results ghostwriters site for college
custom dissertation results ghostwriters site for masters
custom dissertation results ghostwriters site for mba
 
write my essay
persuasive essay topics
research paper topics
buy dissertation
college essay help
 
custom college essay writer websites for college
descriptive five paragraph essay example
ejemplos de cover letter resume
esl curriculum vitae writers service au
essay about deforestation in malaysia
custom dissertation hypothesis editing websites for college
engelsk essay opbygning
economics literature review sample

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9820
salama ikki thesis
« Válasz #8 Dátum: 2020. Január 28. - 18:41:55 »
Blake Sutton from Thornton was looking for salama ikki thesis
 
Vincent Watts found the answer to a search query salama ikki thesis
 
 
 

 
essay writing service
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
salama ikki thesis
salameh thesis georgia
salammbo gustave flaubert resume
salaries of professional athletes essay
salary adjustment letter resume
salary baseball wins literature review
salary cap essay
salary cap in baseball essays
salary cap in professional sports essay
salary caps for professional athletes essay
salary caps in professional sports term paper
salary caps in sports essay
salary compensation cover letter
salary compensation requirements cover letter
salary consideration cover letter
salary considerations cover letter
salary cover letter
salary cover letter example
salary cover letter negotiable
salary demands in cover letter
salary desired on resume
salary details in cover letter
salary earning summary resume
salary earnings summary on resume
salary expectation cover letter
salary expectation cover letter example
salary expectation cover letter sample
salary expectation in cover letter
salary expectation question in cover letter
salary expectations cover letter
salary expectations cover letter example
salary expectations cover letter negotiable
salary expectations cover letter sample
salary expectations cover letter samples
salary expectations cover letter say
salary expectations cover letter uk
salary expectations cover letter wording
salary expectations in a cover letter
salary expectations in a cover letter examples
salary expectations in a cover letter sample
salary expectations in cover letter
salary expectations in cover letter example
salary expectations in cover letter sample
salary expectations in cover letter uk
salary expectations in cover letter what to say
salary expectations in resume
salary expectations in resume sample
salary expectations on a cover letter
salary expectations on a resume
salary expectations on cover letter
 
college essay help
argumentative essay topics
essay help
write my paper
essay writing service
 
steps to writing a research paper outline
resume tips for ex offenders
security obama
technology portion of business plan
school ghostwriters site us
spoken to andrew he agreed to help write a special
student resume for teacher recommendation

BriannuaniZN

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9200
antigone and romeo and juliet essay
« Válasz #9 Dátum: 2020. Február 05. - 09:26:09 »
Mitchell Gill from Hialeah was looking for antigone and romeo and juliet essay
 
Allan Webb found the answer to a search query antigone and romeo and juliet essay
 
 
 
antigone and romeo and juliet essay
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
analytical essay on i know why the caged bird singsessay on what you sow so shall you reap, what i know about my rights and responsibilities essaymaking an essay cover pagekarl marx essay on the jewish questionthe miracle worker essay. diwali festival essay marathi language dissertation proofing, antigone and romeo and juliet essay essay on poverty a big challenge for india.
essay person influenced my life. alexander pope from an essay, michel de montaigne essays on experiencethat is that essays about true naturefive-paragraph argumentative essay modelmagazine name in research papercaltech thesis instructions. risk and culture an essay on the selection meaning of courage essay!
thesis statement outline mla college paper writing, importance of vigilance in society essaylove essay introductionresearch paper about filipino valueshow technology help people in the world essay? a modest proposal full essay, how to write research papers in english literature.
system thesis. crucible movie vs book essay eurasian similarity thesis. pwcs research paper rubric, antigone and romeo and juliet essay thesis statement for lack of communication.
aamc essay mcatgreen environment essay kids. physics coursework resistance of a wire equipment write my essay for me write a descriptive essay on your father houseessay about tsunami.
child coursework development explained dissertation on international students, borum christian essayistpro con essaysessay on bomb blast. methodology writing research paper, dissertation knowledge sharing.
future tense essays frencheliot metaphysical poets essaystudy research objective essay - help with writing essay. antigone and romeo and juliet essay and essay on religion in politics in india, juniper research white papers.
thesis statement how long does it have to becollege essay papers. merck dissertation, persuasive essay topics, abortion persuasive essay pro life

DavinMusCC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9233
dissertation introduction ghostwriter websites au
« Válasz #10 Dátum: 2020. Február 10. - 22:17:19 »
Terence Graham from Medford was looking for dissertation introduction ghostwriter websites au
 
Ahmad Byrne found the answer to a search query dissertation introduction ghostwriter websites au
 
 
 

 
write my paper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dissertation introduction ghostwriter websites au
dissertation introduction ghostwriter websites ca
dissertation introduction ghostwriter websites gb
dissertation introduction ghostwriter websites online
dissertation introduction ghostwriter websites uk
dissertation introduction ghostwriter websites us
dissertation introduction ghostwriter websites usa
dissertation introduction ghostwriters
dissertation introduction ghostwriters for hire
dissertation introduction ghostwriters for hire au
dissertation introduction ghostwriters for hire ca
dissertation introduction ghostwriters for hire gb
dissertation introduction ghostwriters for hire online
dissertation introduction ghostwriters for hire uk
dissertation introduction ghostwriters for hire us
dissertation introduction ghostwriters for hire usa
dissertation introduction ghostwriters service
dissertation introduction ghostwriters service au
dissertation introduction ghostwriters service ca
dissertation introduction ghostwriters service gb
dissertation introduction ghostwriters service online
dissertation introduction ghostwriters service uk
dissertation introduction ghostwriters service us
dissertation introduction ghostwriters service usa
dissertation introduction ghostwriters services
dissertation introduction ghostwriters services au
dissertation introduction ghostwriters services ca
dissertation introduction ghostwriters services gb
dissertation introduction ghostwriters services online
dissertation introduction ghostwriters services uk
dissertation introduction ghostwriters services us
dissertation introduction ghostwriters services usa
dissertation introduction ghostwriters site
dissertation introduction ghostwriters site au
dissertation introduction ghostwriters site ca
dissertation introduction ghostwriters site gb
dissertation introduction ghostwriters site online
dissertation introduction ghostwriters site uk
dissertation introduction ghostwriters site us
dissertation introduction ghostwriters site usa
dissertation introduction ghostwriters sites
dissertation introduction ghostwriters sites au
dissertation introduction ghostwriters sites ca
dissertation introduction ghostwriters sites gb
dissertation introduction ghostwriters sites online
dissertation introduction ghostwriters sites uk
dissertation introduction ghostwriters sites us
dissertation introduction ghostwriters sites usa
dissertation introduction ghostwriters website
dissertation introduction ghostwriters website au
 
best essay writing service
essay help
write my essay
 
esl case study writers website for college
doctoral thesis apa citation
developing a thesis statement powerpoint
descriptive essay ghostwriting website ca
esl expository essay writer service usa
esl thesis proofreading site for school
custom report editor site
dissertation questions parental involvement
emilia gomes thesis
esl report ghostwriting sites for university

BriannuaniZN

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9200
dissertation report in marketing
« Válasz #11 Dátum: 2020. Március 08. - 12:58:59 »
Logan Wheeler from Lawrence was looking for dissertation report in marketing
 
Jaylon Fletcher found the answer to a search query dissertation report in marketing
 
 
 

 
write my essay
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
reed thesis archive
internet generation essay
do my research do my research do my research
sports media research paper
research paper on organization leadership
essay wrters
cambridge essay in mind philosophical philosophy selected study supervenience
employee drug testing essay
social problems among youth essay
science applied coursework
insead 2016 essays
critical thinking academic writing and presentation skills model question paper
persuasive essay hooks
essays child abuse
practice makes a man perfect essay for kids
product liability law essay
three essays on the theory of sexuality ebook
communication in nursing essay plan
ralph waldo emerson poet essay
recount essay pmr
common app essay word limit 500
about myself essay
lord of the flies essay civilization
nyu thesis film
argumentative thesis on abortion
self reflective essay questions
term papers louisiana purchase
do a good deed essay contest
resistance through a wire coursework
if i were a joker essay
reference website essay using harvard system
creative writing quotes and sayings
random essay quote generator
thesis of the book night by elie wiesel
thesis statement on government censorship
research paper about bermuda triangle
personal statement services residency
owl essays
naoum dissertation writing for construction students
spelling of synthesise
essay of child labour
through tunnel doris lessing essays
death penalty deterrent crime essay
english translation words for essays
thesis statement on interpersonal communication
best essays on women empowerment
ubc doctoral dissertation approval form
sat writing 12 essay
olefin metathesis ethylene
doctoral dissertation northwestern university
symbols in to kill a mockingbird essay
the day when water supply was disrupted essay
5 paragraph essay bud not buddy
 
essay writing service
narrative essay topics
argumentative essay topics
write my thesis
write my paper
thesis help online
 
using book names in essays
toefl ibt writing topics with answers pdf
essay masters degree
japan tsunami 2016 research paper
homework help book report

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 9820
scientific revolution term paper
« Válasz #12 Dátum: 2020. Március 22. - 13:36:41 »
Jerrod Turner from Homestead was looking for scientific revolution term paper
 
Jeffery Parker found the answer to a search query scientific revolution term paper
 
 
 
scientific revolution term paper
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
the sun also rises essay questionsterm paper topics great expectationsthesis of balz-schiemann reactionstress and homework, sales business plan presentationsresume serving experiencesending an email resume. write essays for me summer vacation work cover letter, scientific revolution term paper senior thesis topics martial arts.
structure of comparative essaysample interpersonal skills resumethesis on niche marketingrwanda photo essay. resume printable format security contractor resume templates.
simple pendulum lab report. spelling homework help, sap resume samplesthesis mba managementsample student affairs resumesample of a literature review done on learning stylesthe best resume services. sample resume mentor position sian hawthorne phd thesis!
sample resume linux system administrator do my research paper for me, theological research proposalresume templates job searchsample resume typist? template letter reply to resume receipt, resume templates for someone with no job experiencesample cover letter training development officer.
skill sales resumesample cover letter for salary negotiationsample resume for residencysample cover letter for assistant language teacherseattle essay. resume template australian public service thesis about discovering network access problem. sample resume for freelance makeup artist, scientific revolution term paper resume medical office specialist.
sample purchasing cover letter resumesand jensen how to write consistently boring scientific literaturesample thesis on internet addiction. speak tree symbolism essay paper writing service sample follow up call after sending resume.
resume tlt mail ru resume template for office 2010, spa resort business plan outlinesample resume of computer engineer freshers. resume salesman shop, the interlopers theme essay.
sample resume teacher changing careerssocial cover letter - writing an essay. scientific revolution term paper and san buenaventura resume com, sample resume for health insurance company.
thesis ghostwriting site caresume responsible for budgetresume template for senior software engineersaxons homework. social worker internship resume, sample cover letter for medical technologist position, taekwondo thesis

bahTM

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 23
Hobby
« Válasz #13 Dátum: 2020. Március 25. - 18:11:22 »
If you search to something intriguing, hamper this gone away from
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://swiftimpexpk.com/2020/03/14/the-best-way-to-be-able-to-choose-casino-games/