Szerző Téma: Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?  (Olvasták 976 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Dátum: 2018. Augusztus 09. - 00:17:41 »
Elnézést kérnék ha nem jó  helyre írtam, de egyszerűen nem tudtam eldönteni hová kell, hogyan...
hónapok óta rengeteg videót megnéztem biologika-újmedicina ügyben, sajnos nekem ez nagyon bonyolultnak tűnik, de azért felcsillant egy reménysugár, a gondolkodásom, hozzáállásomban már nagy segítség, de konkrét betegségnél a kérdéseim amire nem találtam még választ:
1., több mint 26 éve vagyok már pánikbeteg van e egyáltalán reményem ebből kilábalni?
2., ha fogalmam sincs mitől lett ez az egész és a sineim is, akkor mit tudok tenni?
3., Tulajdonképpen már a szokványos pánikrohamom nincs, de elmenés, utcára való kimenéskor van olyan, hogy egyszerűen rám jön a hasmenés, és emiatt már nem is merek elindulni, és gondolom ez a hasmenés dolog valami sin miatt van, tudnék én ezzel egyáltalán valamit kezdeni, mert ez szinte lehetetlenné teszi az életemet...
sőt, már kezdtem úgy alakítani az életemet, hogy amig nem voltam a mellékhelyiségben addig igyekszem nem is kimenni az utcára, illetve ha feltétlen ki kell mennem, akkor addig nem eszem iszom semmit, hogy ne indítsa be az üritési folyamatot, mert sajnos itthon is nagyon rövid idő alatt el kell érnem a mellékhelyiségbe...
- jó pár éve már nem szedek gyógyszereket, mert elegem lett belőlük több különféle ok miatt, meg hát ha már úgy sem tudok dolgozni akkor mindegy, legalább nem mérgezem magam feleslegesen, és a gyógyszerek mellett sem voltam sokkal jobban, sőt volt olyan is amitől ki voltam szinte ütve...
4.,vajon okozhatnak-e a gyógyszerek olyan maradandó elváltozásokat ha valaki közel 20 évig szedi ami visszafordíthatatlan?
-sajnos olyan az anyagi helyzetem, hogy nem tudok biologika szakértőhöz fordulni emiatt, meg drága könyveket ilyesmi megvásárolni e témában,  de még pszihoterápiára sem járni, mert nem megy a közlekedés... van egyáltalán még reményem bármihez is?  :( előre is nagyon szépen köszönöm

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #1 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 20:54:18 »
Kedves Borbála!

Én volnék az, akivel ezt megelőzően már beszéltünk a dologról (egy másik csatornán).
A hozzászólásából kiderül, hogy maguk a sínek nagy szerepet játszanak az életében. Az is kiderül, hogy a pánikbetegség nem állandóan áll fent, hanem csak bizonyos szituációk esetében, ezért az agyi relé károsodás is kizárható a véleményem szerint. Ezért én úgy gondolom, hogy az 1. kérdésére a válasz egy határozott Igen! Legalább is mindenképpen meg kellene próbálni megoldani.

A 2. és 3. kérdéseiben alapvetően a Sínekről van szó, de az időzített hasmenésről van saját tapasztalatom. Tapasztalatom szerint attól is lehet valakinek hasmenése, ha előre fél attól, hogy hasmenése lesz és ez miatt nem fog tudni pl. munkába indulni. Nálam pont ez volt a helyzet. Mikor délutánosba mentem dolgozni mindig féltem attól, hogy az ebéd után majd a mellékhelységbe kell mennem és az miatt le fogom késni a buszt. Stresszesen próbáltam magamban felgyorsítani a dolgokat. Folyton azon voltam, hogy vagy időben muszály lenne elmennem WC-re vagy időben kellene ennem, hogy minél hamarabb el tudjak majd menni WC-re, hogy minél hamarabb végezzek, hogy elérjem a Buszt. A megoldás erre pont az volt, hogy felismertem, hogy pont ez a stresszes gondolatsorozat okozza végülis a hasmenésemet és idővel teljesen felhagytam vele. Egyébként "Az egészség piramisa" című könyvből találtam meg a konfliktus okát aminek a lényege, hogy: "Stresszesen próbálunk felgyorsítani dolgokat (bármiről lehet szó. pl: autók, emberek, evés vagy akár konkrétan maga a WC-zés)".

Az egyik Új Medicinás videóban azt hallottam, hogy a Sínek tömeges felszámolására az elköltözés az egyik leghatékonyabb megoldás, ha ez nem lehetséges, akkor pedig az otthonunk átrendezésével is szép eredményeket érhetünk el. A megváltozott körülmények miatt a Sínek megszűnnek.

A Sínek más módon való felszámolását meg már előzőleg említettem.

A 4. kérdésére megmondom őszintén, hogy biztosra nem tudom a  választ. A gyógyszerek elhagyásával derülne ki ez a dolog, de már csak több szempontból is nem érzem magam kompetensnek abban, hogy tanácsoljak bármit is a gyógyszerszedéssel kapcsolatban.
CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #2 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 21:37:58 »
Köszönöm a választ  :)
a hasmenéses dolog is tulajdonképpen pániknak minősül ezek szerint? ezzel mit tudnék kezdeni, hogy ez ne legyen, ez is sín? Tudatosan előre nem szoktam félni a hasmenéstől, ez valahogy csak úgy hirtelen jön, néha pont az ajtóban állva elmenés előtt, néha nem is hasmenés, hanem csak úgy hirtelen rám jön kint, és egyszerűen nem is tudom visszatartani csak nagyon rövid ideig, és ez nagyon kellemetlen, gondolom ez is bekattan még ha nem is tudatosan.  Illetve nem is tudom, hogy az előre félésnek számít -e hogy ha variálok az evéssel,  ivással , próbálom szabályozni ha mennem kell valahová? A felgyorsítás dolgot már én is hallottam. Elköltözni sajnos nem tudok, bár elég komoly változtatásokat próbáltam eszközölni és hetekig kifejezetten boldognak éreztem magam, de ahogy jött,   úgy el is múlt... nem értem... A gyógyszereket már nem szedem ahogy írtam, de biologika szempontból sem lehet megközelíteni a témát, hogy a kérdésemre választ kaphassak ez ügyben?  :) még azt szeretném megkérdezni, hogy valamilyen úton módon nem lenne-e valahogy lehetőség a privátban való írásra valahol, valahogy, mert szeretnék olyan dolgot is kérdezni amit itt így nyilvánosan semmiféleképpen... itt van-e lehetőség erre? vagy e-mail cím megadása esetleg ? (semmiféleképpen nem szeretnék szabályt szegni itt nem tudom mi fér bele)  nem tudom mi szükséges, hogy egyáltalán jogosult lehessek ilyenre, már ha van rá lehetőség. Igazán nem akarom fentartani, meg rá is érne, csak fontos. Közben felvetődött bennem egy kérdés, hogy lehet hogy ez a pánikbetegség dolog nem is egy dolgon traumán múlik, hanem az évtizedek alatt összerakódott dolgok miatt alakult ki, mert nekem azért elég nehéz életem volt, és közben a feldolgozásra nem volt lehetőségem, szedtem gyógyszereket, de az csak tüneti kezelés, pszichológusnál jártam annak idején amikor még tudtam közlekedni, de azon kivül, hogy jól esett beszélgetni , mást különösebben nem tapasztaltam, meg hát olyan konkrét feladatokat sem nagyon kaptam tehát ez olyan terápiásnak éppen nem volt mondható...

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #3 Dátum: 2018. Augusztus 10. - 15:33:22 »
Kedves Borbála!

Nem lehet, hogy alapjában véve fél kimenni az utcára, esetleg tömegiszonya van vagy tart a kinti emberi találkozásoktól? Az emberi szervezetnek bizonyos esetekben van egy olyan válaszreakciója, hogy képes akár betegségekkel, tünetekkel megakadályozni valamit, ha nagyon nem akarunk egy bizonyos konkrét dolgot.
Írok egy példát: Én például nagyon nem akartam katona lenni és a sorozás előtt pár hónappal lett egy elég szép epilepszia rohamom. Természetesen ez azzal járt, hogy végül nem soroztak be, mert epilepsziásnak diagnosztizáltak. Tudnék még több ilyen példát is írni és nem csak sajátot, de az a lényeg, hogy számításba kellene venni, hogy ez talán a szervezetnek egyfajta védekezési reakciója is lehet, hogy még csak véletlenül se menjen ki az utcára mert az kínos, veszélyes stb. Tehát nem lehetséges, hogy a kinttartózkodással kapcsolatban van valamilyen feldolgozatlan rossz élménye?

Privát üzenetet lehet írni: fent rákattint a "privát üzenetekre", majd az "új üzenetre", "Címzett(ek)" üres részébe beírja a nevem (Rolee) és közben már mehet is az üzenetírás. Ha végzett az írással, akkor az "üzenet elküldése" részre rákattintva elküldheti az üzenetet.


RidgePaUB

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 3262
professional reflective essay writers website for university
« Válasz #4 Dátum: 2020. Január 13. - 17:19:12 »
Kalen Collins from Murrieta was looking for professional reflective essay writers website for university
 
Spencer Thomas found the answer to a search query professional reflective essay writers website for university
 
 
 
professional reflective essay writers website for university
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
problem solving writers site gbresolve to evolve essay scholarship 2012, professional resume checkerpopular mba essay editor service uk. resume app download popular masters essay proofreading for hire for university, professional reflective essay writers website for university popular term paper writer site for university.
professional custom essay writer websites gbpopular reflective essay proofreading sites gbpopular personal statement writers for hire uk. read descriptive essays resume layouts and designs.
professional business plan proofreading sites for masters. essay writing services in, professional essay ghostwriter services for universityprofessional best essay ghostwriter service ukrelationship manager sample resume. resume job fair example resume application form examples!
professional critical analysis essay ghostwriting sites for mba accounting assignment help, radio station resume sampleresume for btech cse freshersproject management scheduler resume? professional business plan ghostwriters services gb, resume for school administratorracism essay in america.
popular personal statement ghostwriter site for collegereading comprehension thesis philippinespopular personal essay ghostwriters sites careligious studies essay writer servicesreal estate salesperson business plan sample. professional phd problem solving assistance professional book review writers websites ukresume letter of intent template. professional biography writer for hire for masters, professional reflective essay writers website for university reminiscence therapy essay.
professional masters essay editing sites for schoolresume for a television producerprofessional content writing service gb. professional mba curriculum vitae topics write my paper for me reflective essay death dyingpopular dissertation hypothesis editing website gbpopular mba home work topic.
quote a book title in an essay resume and professional experience, professional annotated bibliography editor service onlinepurchase essays purchase essays. popular thesis proofreading services for mba, resume in france.
resume flyerpurpose of hypothesis in research - write personal essay. professional reflective essay writers website for university and psychology case examples, professional paper writer websites for school.
resume data warehousing informaticaresume cover letter sample construction. professional essay writer services for school, write my essay, posting a resume on monster

RidgePaUB

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 3262
publish research papers free
« Válasz #5 Dátum: 2020. Január 29. - 04:52:49 »
Demarco Walters from Lake Forest was looking for publish research papers free
 
Heath West found the answer to a search query publish research papers free
 
 
 

 
 
essay writing service
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
publish research papers free
publish research papers ieee
publish research papers india
publish research papers journals
publish research papers online
publish resume online
publish thesis
publish thesis as book
publish thesis dissertation
publish thesis free
publish thesis germany
publish thesis in journal
publish thesis in springer
publish thesis online
publish thesis online free
publish thesis paper
publish writing
publish writings online
publish your admissions essay
publish your book
publish your dissertation as a book
publish your dissertation online
publish your essays online
publish your literature review
publish your personal essays
publish your research paper
publish your research paper free
publish your thesis
publish your thesis as a book
publish your thesis online
publishable literature review
publishable research paper
publishe thesis or dissertaions on marine transpotation
published academic papers
published academic research papers
published accounting dissertations
published and unpublished thesis
published argument essays
published article on resume
published article review
published article review sheet
published articles on resume
published articles resume
published author resume
published author resume examples
published authors resume
published book on resume
published book reviews
published books
published causal analysis essay
 
write my thesis
paper writing service
narrative essay topics
 
reporter resume objective
resume jururawat
popular phd essay proofreading site for college
professional blog post ghostwriting services for mba
resume for kitchen staff
resume examples for legal secretary
professional school essay ghostwriters services for masters
resume editing services online
professional problem solving editor site usa
popular thesis ghostwriting services for school

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 3030
resume samples attorney
« Válasz #6 Dátum: 2020. Február 12. - 08:39:50 »
Ryne Rees from Waukesha was looking for resume samples attorney
 
Curtis Wallace found the answer to a search query resume samples attorney
 
 
 
 
resume samples attorney
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
resume summary samples for it professionals
resume template for staff accountant
state salary expectations cover letter
thesis centre dublin camden street
scott adams how to write like a cartoonist
stolen essays
the best way to write an objective on a resume
swot essay
sample research paper outline apa style
the miracle worker essay assignment
scholarships for essays for high school students
resume samples database programmer
sample resume for route sales representative
sample apa term paper example
resume religion catholique
russian dissertations
sample of a powerpoint research paper
sample advertising agency business plan
sample essay on the negative effects of television
sample literature review outline education
thesis on theoretical physics
sample essay about honor in julius caesar
school admin assistant resume
short essay length exam
showing promotions on resume example
sample resume mechanical service engineer
thesis and dissertation office boise state
science lab assistant cover letter
sample cover letter for recent law school graduate
sap fico senior consultant resume
special needs teacher resume samples
sample cover letter for plumbing
resume paste apply
should an essay have a title
resume with photo format free download
small hotel business plan example
resume master teaching secondary math