Szerző Téma: Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?  (Olvasták 2852 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Dátum: 2018. Augusztus 09. - 00:17:41 »
Elnézést kérnék ha nem jó  helyre írtam, de egyszerűen nem tudtam eldönteni hová kell, hogyan...
hónapok óta rengeteg videót megnéztem biologika-újmedicina ügyben, sajnos nekem ez nagyon bonyolultnak tűnik, de azért felcsillant egy reménysugár, a gondolkodásom, hozzáállásomban már nagy segítség, de konkrét betegségnél a kérdéseim amire nem találtam még választ:
1., több mint 26 éve vagyok már pánikbeteg van e egyáltalán reményem ebből kilábalni?
2., ha fogalmam sincs mitől lett ez az egész és a sineim is, akkor mit tudok tenni?
3., Tulajdonképpen már a szokványos pánikrohamom nincs, de elmenés, utcára való kimenéskor van olyan, hogy egyszerűen rám jön a hasmenés, és emiatt már nem is merek elindulni, és gondolom ez a hasmenés dolog valami sin miatt van, tudnék én ezzel egyáltalán valamit kezdeni, mert ez szinte lehetetlenné teszi az életemet...
sőt, már kezdtem úgy alakítani az életemet, hogy amig nem voltam a mellékhelyiségben addig igyekszem nem is kimenni az utcára, illetve ha feltétlen ki kell mennem, akkor addig nem eszem iszom semmit, hogy ne indítsa be az üritési folyamatot, mert sajnos itthon is nagyon rövid idő alatt el kell érnem a mellékhelyiségbe...
- jó pár éve már nem szedek gyógyszereket, mert elegem lett belőlük több különféle ok miatt, meg hát ha már úgy sem tudok dolgozni akkor mindegy, legalább nem mérgezem magam feleslegesen, és a gyógyszerek mellett sem voltam sokkal jobban, sőt volt olyan is amitől ki voltam szinte ütve...
4.,vajon okozhatnak-e a gyógyszerek olyan maradandó elváltozásokat ha valaki közel 20 évig szedi ami visszafordíthatatlan?
-sajnos olyan az anyagi helyzetem, hogy nem tudok biologika szakértőhöz fordulni emiatt, meg drága könyveket ilyesmi megvásárolni e témában,  de még pszihoterápiára sem járni, mert nem megy a közlekedés... van egyáltalán még reményem bármihez is?  :( előre is nagyon szépen köszönöm

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #1 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 20:54:18 »
Kedves Borbála!

Én volnék az, akivel ezt megelőzően már beszéltünk a dologról (egy másik csatornán).
A hozzászólásából kiderül, hogy maguk a sínek nagy szerepet játszanak az életében. Az is kiderül, hogy a pánikbetegség nem állandóan áll fent, hanem csak bizonyos szituációk esetében, ezért az agyi relé károsodás is kizárható a véleményem szerint. Ezért én úgy gondolom, hogy az 1. kérdésére a válasz egy határozott Igen! Legalább is mindenképpen meg kellene próbálni megoldani.

A 2. és 3. kérdéseiben alapvetően a Sínekről van szó, de az időzített hasmenésről van saját tapasztalatom. Tapasztalatom szerint attól is lehet valakinek hasmenése, ha előre fél attól, hogy hasmenése lesz és ez miatt nem fog tudni pl. munkába indulni. Nálam pont ez volt a helyzet. Mikor délutánosba mentem dolgozni mindig féltem attól, hogy az ebéd után majd a mellékhelységbe kell mennem és az miatt le fogom késni a buszt. Stresszesen próbáltam magamban felgyorsítani a dolgokat. Folyton azon voltam, hogy vagy időben muszály lenne elmennem WC-re vagy időben kellene ennem, hogy minél hamarabb el tudjak majd menni WC-re, hogy minél hamarabb végezzek, hogy elérjem a Buszt. A megoldás erre pont az volt, hogy felismertem, hogy pont ez a stresszes gondolatsorozat okozza végülis a hasmenésemet és idővel teljesen felhagytam vele. Egyébként "Az egészség piramisa" című könyvből találtam meg a konfliktus okát aminek a lényege, hogy: "Stresszesen próbálunk felgyorsítani dolgokat (bármiről lehet szó. pl: autók, emberek, evés vagy akár konkrétan maga a WC-zés)".

Az egyik Új Medicinás videóban azt hallottam, hogy a Sínek tömeges felszámolására az elköltözés az egyik leghatékonyabb megoldás, ha ez nem lehetséges, akkor pedig az otthonunk átrendezésével is szép eredményeket érhetünk el. A megváltozott körülmények miatt a Sínek megszűnnek.

A Sínek más módon való felszámolását meg már előzőleg említettem.

A 4. kérdésére megmondom őszintén, hogy biztosra nem tudom a  választ. A gyógyszerek elhagyásával derülne ki ez a dolog, de már csak több szempontból is nem érzem magam kompetensnek abban, hogy tanácsoljak bármit is a gyógyszerszedéssel kapcsolatban.
CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #2 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 21:37:58 »
Köszönöm a választ  :)
a hasmenéses dolog is tulajdonképpen pániknak minősül ezek szerint? ezzel mit tudnék kezdeni, hogy ez ne legyen, ez is sín? Tudatosan előre nem szoktam félni a hasmenéstől, ez valahogy csak úgy hirtelen jön, néha pont az ajtóban állva elmenés előtt, néha nem is hasmenés, hanem csak úgy hirtelen rám jön kint, és egyszerűen nem is tudom visszatartani csak nagyon rövid ideig, és ez nagyon kellemetlen, gondolom ez is bekattan még ha nem is tudatosan.  Illetve nem is tudom, hogy az előre félésnek számít -e hogy ha variálok az evéssel,  ivással , próbálom szabályozni ha mennem kell valahová? A felgyorsítás dolgot már én is hallottam. Elköltözni sajnos nem tudok, bár elég komoly változtatásokat próbáltam eszközölni és hetekig kifejezetten boldognak éreztem magam, de ahogy jött,   úgy el is múlt... nem értem... A gyógyszereket már nem szedem ahogy írtam, de biologika szempontból sem lehet megközelíteni a témát, hogy a kérdésemre választ kaphassak ez ügyben?  :) még azt szeretném megkérdezni, hogy valamilyen úton módon nem lenne-e valahogy lehetőség a privátban való írásra valahol, valahogy, mert szeretnék olyan dolgot is kérdezni amit itt így nyilvánosan semmiféleképpen... itt van-e lehetőség erre? vagy e-mail cím megadása esetleg ? (semmiféleképpen nem szeretnék szabályt szegni itt nem tudom mi fér bele)  nem tudom mi szükséges, hogy egyáltalán jogosult lehessek ilyenre, már ha van rá lehetőség. Igazán nem akarom fentartani, meg rá is érne, csak fontos. Közben felvetődött bennem egy kérdés, hogy lehet hogy ez a pánikbetegség dolog nem is egy dolgon traumán múlik, hanem az évtizedek alatt összerakódott dolgok miatt alakult ki, mert nekem azért elég nehéz életem volt, és közben a feldolgozásra nem volt lehetőségem, szedtem gyógyszereket, de az csak tüneti kezelés, pszichológusnál jártam annak idején amikor még tudtam közlekedni, de azon kivül, hogy jól esett beszélgetni , mást különösebben nem tapasztaltam, meg hát olyan konkrét feladatokat sem nagyon kaptam tehát ez olyan terápiásnak éppen nem volt mondható...

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #3 Dátum: 2018. Augusztus 10. - 15:33:22 »
Kedves Borbála!

Nem lehet, hogy alapjában véve fél kimenni az utcára, esetleg tömegiszonya van vagy tart a kinti emberi találkozásoktól? Az emberi szervezetnek bizonyos esetekben van egy olyan válaszreakciója, hogy képes akár betegségekkel, tünetekkel megakadályozni valamit, ha nagyon nem akarunk egy bizonyos konkrét dolgot.
Írok egy példát: Én például nagyon nem akartam katona lenni és a sorozás előtt pár hónappal lett egy elég szép epilepszia rohamom. Természetesen ez azzal járt, hogy végül nem soroztak be, mert epilepsziásnak diagnosztizáltak. Tudnék még több ilyen példát is írni és nem csak sajátot, de az a lényeg, hogy számításba kellene venni, hogy ez talán a szervezetnek egyfajta védekezési reakciója is lehet, hogy még csak véletlenül se menjen ki az utcára mert az kínos, veszélyes stb. Tehát nem lehetséges, hogy a kinttartózkodással kapcsolatban van valamilyen feldolgozatlan rossz élménye?

Privát üzenetet lehet írni: fent rákattint a "privát üzenetekre", majd az "új üzenetre", "Címzett(ek)" üres részébe beírja a nevem (Rolee) és közben már mehet is az üzenetírás. Ha végzett az írással, akkor az "üzenet elküldése" részre rákattintva elküldheti az üzenetet.


bahTM

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 35
Sideline
« Válasz #4 Dátum: 2020. Március 17. - 11:40:45 »
If you are searching for something interesting, analysis this discernible
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://irbestsport.com/unbelievable-gambling-establishment-methods-4/

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 22689
sacnas post conference essay
« Válasz #5 Dátum: 2020. Július 19. - 01:41:26 »
Quinten Hunter from Danbury was looking for sacnas post conference essay
 
Francisco Dixon found the answer to a search query sacnas post conference essay
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample resume for paraprofessional special education
sample accounting cover letter news research
spring essay sample
resume objective for daycare
sample scholarship application essay pdf
security training manager resume
sample thesis in animal science
sample cover letter for maintenance helper
resume sample hotel sales
stage manager resume description
rwanda thesis statement
sample resume for er nurse
the lottery by shirley jackson foreshadowing essay
sophisticated words to use in an essay
sample resume for delta airlines
resume search and database of pipeline
sample resume for design engineer for mechanical
sample essay on fisrt job
rise and fall of julius caesar essays
sample resume for supervisor in retail
sample custodian resume objectives
scholarly essays database
sample cover letter current college student
social 33 diploma essay writing guide
secondary teacher resume template
sample cover letter for customer service representative position
software support resume michigan
review of certified resume services
sentences to start an essay
resume of business owner
sample research proposal chemistry
ssrc dissertation completion fellowship
sample dbq world history essays
sample essay 6th grade
sample resume clerical
sample cover letter electrician apprenticeship
thesis color schemes
sample resume construction supervisor
technology in communication essay
salmanqadri research papers
the cartography of myself thesis
sample for paper
sample resume pathology collector
thesis customer satisfaction service quality
resume samples previous business owner
teller position objectives for resume
sat essay 6 samples
resume sample simple objective
satirical essay the onion
studio art resume
sample of resume email letter
templates for cover letter
texas personal assistant resume
resume site ptk org
resume proofreading services online
term papers service
structure methodology section dissertation
send resume in pdf or doc format
 
essay writing service
essay writing service
narrative essay topics
thesis writing service
descriptive essay topics
 
sample resume banking
standard job resume
sample business plan shipping company
shopping mall business plan sample
standard resume ms word format
sales experience on
stanford admission essay sample
resume samples cti
sample good acknowledgement thesis

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 22689
sample resume for a beautician
« Válasz #6 Dátum: 2020. Augusztus 30. - 21:26:28 »
Emmett Fisher from Farmington Hills was looking for sample resume for a beautician
 
Seth Booth found the answer to a search query sample resume for a beautician
 
 
 

 
essay writing service
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample resume for a beautician
sample resume for a beginner
sample resume for a bill collector
sample resume for a bookkeeper
sample resume for a bookstore
sample resume for a bpo
sample resume for a builder
sample resume for a builder supervisor
sample resume for a bus driver
sample resume for a busboy
sample resume for a business analyst
sample resume for a business owner
sample resume for a businessman
sample resume for a buyer
sample resume for a buyer position
sample resume for a c mechanic
sample resume for a c technician
sample resume for a cabinet maker
sample resume for a cafeteria worker
sample resume for a call center
sample resume for a call center team leader
sample resume for a camp counselor
sample resume for a car salesman
sample resume for a career change
sample resume for a caregiver
sample resume for a caregiver position
sample resume for a carpenter
sample resume for a cash manager
sample resume for a cashier
sample resume for a cashier at grocery store
sample resume for a cashier job
sample resume for a cashier position
sample resume for a ceo
sample resume for a ceo position
sample resume for a certified medical assistant
sample resume for a certified nursing assistant
sample resume for a chaplain
sample resume for a chartered accountant
sample resume for a chef
sample resume for a chef manager
sample resume for a chef position
sample resume for a chemical engg
sample resume for a chemist
sample resume for a child care teacher
sample resume for a clerical position
sample resume for a clerk
sample resume for a clinical social worker
sample resume for a cna
sample resume for a cna job
sample resume for a cna position
 
essay writing service
definition essay topics
college essay help
write essays for me
write my essay
 
slave trade essay example
sap fi resume
sample of a resume in the philippines
sample resume for technical jobs
technology business plan ppt
sample resume for vice principal position
sports persuasive essays topics
resume writing tips for older workers
sample elementary book report

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 22689
sample msc dissertation
« Válasz #7 Dátum: 2021. Január 02. - 03:24:34 »
Rick Powell from Walnut Creek was looking for sample msc dissertation
 
Dontae Jordan found the answer to a search query sample msc dissertation
 
 
 
sample msc dissertation
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
resume software architect medical device, sample of a process analysis essayshort essay on thomas edisonsadako book report. college essay help thesis on restorative justice, sample msc dissertation royal commonwealth essay 2009.
sample cover letter requesting letter recommendationterm paper and durability of concretesummary analysis response essaysimple small business plan templatesubject for sending resume through email. single mother thesis resume rn canada.
smart antenna+thesis/pdf. services marketing manager ca resume objectives, teaching assistant resume examplessample outline for stem cell research papersample functional format resumesample essay on cultural identitysample cover letter for restaurant manager position. sample cover letter for staff assistant sample resume quality assurance engineer!
thesis binding cardiff writing a college essay, thesis on csr in ghanasales and operations management resumeteachers assistant cover letter no experiencethe thorn birds essay? school bullying literature review, sample diagnostic essay in mla formatthesis about poverty in the philippinesromeo and juliet essay on act 3 scene 1sample cover letter mba admission.
thesis bibtex formatscrum pm resumethe last of the mohicans essay about the movie. sales associate skills resume teacher resume hobbies and interests. the tools of empire thesis, sample msc dissertation starbucks resume.
resume writers cprwsample resume for security guard pdf. resume preop orders write my paper sample resume objective part time job.
thesis centre in camden street sap functional hr consultant resume, sample business plan for a video production company. short essay on how i spent my winter vacation, sample cover letter and attorney.
sample problem statement in research papersample of a descriptive essay of a placerohinton mistry squatter essay - essay writing help. sample msc dissertation and sample resume electrical engineer construction field, resume writing consultants.
tell me about yourself essay sampleteachers against prejudice international essay contestsales support specialist resume example. ted hughes pike essays, term papers on prostate cancer, safety resume objective examples